пʼятниця, 15 жовтня 2010 17:46

Легенди "Динамо" виступили проти зміни емблеми клубу

Легенди "Динамо" виступили проти зміни емблеми клубу
Новина про зміну емблеми ФК "Динамо" (Київ) з нового сезону знайшла широкий відгук у вболівальників. Резонно, що присутні як прихильники ініціативи керівництва клубу, так і її противники. Цікаво дізнатися думку людей, для яких доля клубу і його емблеми зовсім не байдужі.

Віталій Хмельницький, нападник "Динамо" 60-х:

- Я б хотів, щоб емблема "Динамо" складалася з великої літери "Д", як було в 50-х-60-х роках. Природно, розумію, що в наш час потрібно якесь обрамлення, нехай воно буде круглим і поєднує в собі кольори клубу. Але головне - синя літера "Д". А на темних футболках - біла. Втім, мені і нинішня емблема до душі, головне, щоб вона символізувала київське "Динамо".

Андрій Біба, півзахисник "Динамо" 60-х:

- Я не впевнений, що емблему потрібно міняти. У "Динамо" зараз хороша емблема, красива, з двома зірками. Мені, наприклад, вона дуже подобається.

Леонід Буряк, півзахисник "Динамо" 70-х:

- Я проти змін. На мій погляд, нинішня емблема дуже вдала в дизайнерському плані. Єдине зауваження - до існуючої можна додати вгорі державний символ - тризуб. Думаю, буде гарно виглядати, як, наприклад, у "Реала" корона на гербі. А всі ці ромби, трикутники ... Кажуть, кольори не відповідають клубу, але жовтий і синій - державні кольори. Одним словом, у "Динамо" красива емблема.

Юрій Калитвинцев, півзахисник "Динамо" 90-х:

- Важко сказати, чи варто міняти емблему, всі звикли до нинішньої. Не бачу нічого страшного в тому, що на ній присутній жовтий колір - це третій, нейтральний колір клубу. З іншого боку, жовтий кидається в очі, а "Динамо" завжди було біло-синім клубом. Хотілося б побачити, як буде виглядати новий логотип. Напевно, дійсно, краще залишити просто букву "Д", але, здається, щось подібне було в московського "Динамо" і мінського ... А ромб на емблемі у "Динамо" (Москва) і зараз. Не хотілося б повторюватися, але внести щось нове і свіже, напевно, варто.

ФК "Динамо" (Київ)
Зараз ви читаєте новину «Легенди "Динамо" виступили проти зміни емблеми клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі