пʼятниця, 15 жовтня 2010 11:48

Гравець "Динамо" врятував уболівальника від арбітра

Гравець "Динамо" врятував уболівальника від арбітра
29-річний бразильський півзахисник київського "Динамо" Карлос Корреа, який в нинішньому сезоні перебуває на правах оренди в бразильському "Фламенго", допоміг вболівальнику уникнути серйозної сутички з арбітром матчу та органами правопорядку.

Цей інцидент стався під час матчу чемпіонату Бразилії між клубами "Аваї" і "Фламенго" на стадіоні в Флоріанополісі. Перед фінальним свистком на поле вибіг уболівальник "Фламенго", який таким чином вирішив опротестувати рішення рефері, який вилучив гравця гостей за грубе порушення в центрі поля.

Суддівській бригаді Евандро Романа ініціатива фаната "Фламенго" не сподобалася, а коли бігуна-вболівальника недозволеним ударом звалив на газон головний арбітр зустрічі, його асистент додав бідоласі кілька ударів з ноги.

Вболівальнику з 10 номером на футболці пощастило, що поруч опинився Корреа, який захистив того від агресії рефері і допоміг йому піднятися на ноги.

Кияни віддали Корреа в оренду до бразильського "Фламенго" в липні 2010 року, а угода між клубами розраховано на 1 рік.
За матеріалами Динамомания
Зараз ви читаєте новину «Гравець "Динамо" врятував уболівальника від арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі