четвер, 18 липня 2024 14:43

Легендарний український тренер пішов у відставку

Легендарний український тренер пішов у відставку
Тренер подякував усім, з ким працював. Фото: fckarpaty.org

Легендарний український тренер 73-річний Мирон Маркевич повідомив, що залишає львівський клуб.

Наставник більше не є головним тренером "Карпат", передає "UA-Футбол".

"Скажу так: я відійшов. Але продовжую активний спосіб життя. Тож якщо побачу, що комусь потрібен, то немає запитань. Взагалі я маю чим зайнятися. Думаю, найближчим часом вибратися на схід, а також відвідати мій улюблений Харків. А "Карпатам" я бажаю удачі. Дякую всім, із ким працював - і клубу, і футболістам, і тренерам, які мені допомагали", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після провалу на Євро-2024 збірна України понизилася у рейтингу ФІФА

Маркевич подав у відставку через недостатню комплектацію "Карпат" та прихід на посаду головного тренера команди U-19 Владислава Лупашка, писали ЗМІ.

Маркевич встиг потренувати "Карпати", "Волинь", "Поділля", "Кривбас", запорізький "Металург", "Анжи", "Металіст", "Дніпро" та збірну України. Знову Маркевич очолив "Карпати" влітку торік і вивів його в УПЛ.

Колишній головний тренер національної команди України з футболу Мирон Маркевич назвав програш збірній Румунії - головною причиною провалу "синьо-жовтих" на чемпіонаті Європи. Він також зазначив, що проблеми зі складом завадили збірній України зіграти у більш атакувальний футбол проти команди Бельгії і перемогти у цьому матчі.

Зараз ви читаєте новину «Легендарний український тренер пішов у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі