неділя, 01 вересня 2024 14:21

Узелков нецензурно висловився про відомого ведучого: яка причина

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков нецензурно висловився про відомого ведучого Славу Дьоміна.

Зокрема, колишній боксер опублікував скриншот з новини, де йшлося про маму Дьоміна. Ведучий розповідав, що його рідна людина, з якою він багато років не спілкується, виявилася з проросійською позицією і ходить в Іспанії на мітинги на підтримку Росії. Спортсмен різко висловився про інтерв'юера в Instagram-stories.

Узелков дорікнув Дьоміну, що той, мовляв, вишукує скелети у шафах інших відомих людей, хоча в самого їх чимало. Окрім того, спортсмен ще й на додачу публічно обматюкав ведучого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В'ячеслав Узелков із лікарняної палати звернувся до таємничої коханої

"Слава Дьомін, г**дон, п**ар, який шукає на всіх "чорнуху", а сам замурзаний", - висловилася спортсмен.

 

Щоправда, згодом В'ячеслав Узелков передумав та видалив допис.

Чому між спортсменом та ведучим пробігла чорна кицька - невідомо. Однак, очевидно, припускає ТСН, що колишній боксер причаїв образу на інтерв'юера. Цілком можливо, що це сталося через нещодавнє інтерв'ю Дьоміна з Андрієм Ковальським. Тоді телеведучий розкритикував поведінку Узелкова та назвав його "людиною з неврівноваженою психікою".

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков переніс серйозну операцію на серці.

Хірургічне втручання відбулося в одній із лікарень Києва. У своєму Instagram спортсмен поділився, що у нього тепер "нове серце".

Зараз ви читаєте новину «Узелков нецензурно висловився про відомого ведучого: яка причина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі