середа, 07 березня 2012 13:51

Легендарний гравець "Реала" помер у день народження клубу

6 березня в Мадриді помер колишній футболіст Маркос Алонсо Імас, який у складі мадридського "Реала" п'ять разів перемагав у Кубку європейських чемпіонів (зараз цей турнір називається Лігою чемпіонів). Алонсо Імас, більш відомий як Маркітос, помер у віці 78 років, повідомляє інформагентство EFE.

Маркітос, який грав на позиції захисника, виступав за "Реал" з 1954 по 1962 роки. У Кубку чемпіонів він перемагав п'ять разів поспіль - з 1956 по 1960 роки. Крім того, у складі "Реала" Маркітос п'ять разів виграв чемпіонат Іспанії, по разу - Кубок країни і Міжконтинентальний Кубок.

Маркітос помер в той день, коли "Реал" святкував 110-річчя з дня заснування клубу.

Крім "Реала" захисник виступав за клуби "Расинг" з Сантандера, "Еркулес", "Мурсія", "Кальво Сотело" і "Толука" із Сантандера. За збірну Іспанії він провів два матчі.

Син Маркітоса Маркос Алонсо у 80-і роки минулого століття грав за мадридський "Атлетико" і "Барселону". Його онук, якого також звуть Маркос Алонсо, теж став футболістом і в даний час виступає за англійський "Болтон".

Зараз ви читаєте новину «Легендарний гравець "Реала" помер у день народження клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі