неділя, 12 квітня 2009 10:15

Курнікова повертається на корт

Курнікова повертається на корт
Колишня тенісистка Анна Курнікова взяла участь в добродійних змаганнях з тріатлону.

Вона виступала у складі команди KSwiss разом з професійними тріатлоністками Леандою Кейв і Катею Майерс. Вони подолали перші два етапи, а Курніковій дістався біг на чотири милі. Із завданням Анна, яка давно зустрічається зі співаком Енріке Іглесіасом, впоралася блискуче, принісши своїй команді перемогу в зоряному заліку. Призові будуть передані дитячій лікарні Святого Джуда.

Після завершення заходу на яхті пройшла вечірка, де Курнікова показала гостям свою нову  обручку  із великим діамантом. Багато хто сприйняв його не інакше як передвесільний подарунок Іглесіаса.

Нагадаємо, що тенісистка, яка п"ять років тому завершила спортивну кар"єру, в черговий раз вийде на корт 2 травня. У Вероні (штат Нью-Йорк) відбудеться шоу, в якому візьмуть участь відомі у минулому спортсмени.
"Ніч легенд тенісу" складатиметься з матчу між Джоном Макінроєм і Джимом Курьє, а з парного міксту Джон Макінрой/Трэйси Остін – Джим Курьє/Анна Курнікова.

27-річна Анна Курнікова набагато молодша  за решту учасників шоу. Джон Макінрой нещодавно відсвяткував півстолітній ювілей, Трейсі Остіну трохи менше - 46 років, а Джиму Курьє виповнилося 38.

sport.oboz.ua, times.ua
Зараз ви читаєте новину «Курнікова повертається на корт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі