вівторок, 22 липня 2008 10:21

Анна Курнікова повернула свої спокусливі форми (ФОТО)

Відтоді, як Анна Курнікова почала брати участь в тенісних змаганнях світового рівня, вона відразу ж отримала статус секс-символа завдяки своїм жіночним формам.

Проте зовсім недавно російська красуня викликала неспокій таблоїдів тим, що почала виглядати дуже виснаженою. І ось нарешті через чотири місяці після того, як тенісистка потрясла всіх сухорлявою фігурою в стилі "шкіра та кістки", 27-річна Курнікова, здається, повернула свої спокусливі форми, які викликали захоплення чоловіків всього світу.

Анна викликала фурор, з"явившись на шоу RedCarter, що проходить в рамках Тижня моди в Маямі. Спортсменка була одягнена в білу міні-спідницю і контрастний чорний топік з мереживами, пише DailyMail.

Виглядала Курнікова дуже сексуально і вже не справляла враження анорексичной дівчини, виснаженої спортивними навантаженнями. Курнікова сиділа на першому ряду на показі мод, і її фігуру можна було як слід розглянути. Нагадаємо, що Анна пішла з великого спорту в 2003 році через травми коліна і спини.

Курнікова викликає бурхливий інтерес журналістів своїм романом із співаком Енріке Іглесіасом. У недавньому інтерв"ю SportsIllustratedmagazine вона з гумором розповіла про себе, відповівши на найбільш поширені питання: "Я не заміжня, не вагітна, не збільшувала груди і не робила ботокс. Що ще?".

Зараз ви читаєте новину «Анна Курнікова повернула свої спокусливі форми (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі