пʼятниця, 14 серпня 2009 12:26

Кріс Арреола боротиметься із зайвою вагою бігом

Кріс Арреола боротиметься із зайвою вагою бігом

Американський боксер-важкоатлет Кріс Арреола, який 26 вересня 2009 року проведе бій з чемпіоном світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) українцем Віталієм Кличком, вирішив включити в програму підготовки до цього поєдинку регулярні пробіжки, повідомляє Associated Press. Завдяки ним Арреола має намір скинути зайву вагу.

Під час прес-конференції в Лос-Анджелесі американець заявив, що завжди ненавидів пробіжки і прагнув уникати їх, але включив їх в програму підготовки до бою з Кличком, щоб набрати хорошу фізичну форму. У минулому Арреола неодноразово виходив на ринг із зайвою вагою. Вважається, що "бойова" вага американця - приблизно 109 кілограмів, а на початку серпня, за неофіційними даними, він важив 135 кілограмів.

28-річний Арреола, який виграв 27 з 27 своїх поєдинків на професійному рингу, підкреслив, що для перемоги над українцем недостатньо одних занять в боксерському залі. Американець також повідомив, що має намір контролювати своє харчування.

Як повідомляє інтернет-видання Fightnews, 38-річний Кличко заявив, що вперше в своїй кар"єрі зустрінеться на рингу з боксером мексиканського походження. За словами українця, його бій з Арреолою стане поєдинком двох нокаутерів, і, цілком імовірно, триватиме менше 12 раундів. В той же час, Кличко відзначив, що готовий провести на рингу всі 12 раундів і пообіцяв у будь-якому випадку перемогти Арреолу.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Кріс Арреола боротиметься із зайвою вагою бігом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі