четвер, 16 червня 2016 11:01

"Коваленко й Зозуля навряд чи зіграють проти Північної Ірландії" - Федорчук

"Коваленко й Зозуля навряд чи зіграють проти Північної Ірландії" - Федорчук
Олег Федорчук. Фото: sport-xl.org

Футбольний експерт Олег Федорчук вважає, що для перемоги над Північною Ірландією збірній України треба міняти стиль гри.

"Обидві команди звикли грати від оборони другим номером. Обидві в першому турі програли. Обом треба ризикувати й атакувати, щоби пройти далі. Однак я не вірю, що Північна Ірландія дасть нам багато простору. Тому видовище навряд чи вийде. Міцні й потужні ірландці добре грають в обороні. Поляки майже годину билися над нею. Не думаю, що нашим буде легше".

Команди зіграли свої перші матчі. Кому ви віддаєте перевагу?

Безумовно, Україна. Наші краще виглядали проти німців ніж протестантська Ірландія у матчі проти Польщі. Біля польських воріт, здається, взагалі не було жодного моменту. Поляки мали менше проблем із Північною Ірландією аніж Німеччина з Україною. Клас нашої команди вищий. Але грати буде складніше аніж проти німців. Північна Ірландія за грою нагадує Словаччину: високі, потужні, жорсткі захисники, які боротимуться за кожен метр футбольного поля.

Чи будуть зміни в складі України?

Гадаю, так. Зв'язка Коваленко – Зозуля заточена на контратакувальні дії. Проти такого суперника вона буде не надто ефективною. Тому, швидше за все, вийде хтось із пари Ротань – Гармаш. У нападі зіграє Селезньов. Він не такий високий і потужний як Будківський, але значно хитріший гравець.

Нагадаємо, матч другого туру групового раунду Євро-2016 між збірними України та Північної Ірландії відбудеться сьогодні в Ліоні. Початок о 19:00. Телевізійна трансляція - ТРК "Україна", текстовий онлайн - Gazeta.ua.

Який склад має випустити Фоменко у грі проти Північної Ірландії?

Зараз ви читаєте новину «"Коваленко й Зозуля навряд чи зіграють проти Північної Ірландії" - Федорчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі