четвер, 28 листопада 2013 11:03

Корида по-донецьки. Бразильське тріо "Шахтаря" зламало роги "Сосьєдаду"
34

Фото: Фото: shakhtar.com

У середу 27 листопада в матчі 5 туру групового етапу Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" у домашньому матчі не залишив шансів іспанському "Реал Сосьєдаду", таким чином команда Мірчи Луческу гарантувала собі участь у плей-офф Ліги Європи.

"Шахтар" більш збалансовано підійшов до гри в центрі поля і до середини тайму перевага в зоні центрального кола почало давати свої плоди. Всю 3-ю десятихвилинку "гірники" провели на іспанській половині поля.

По-справжньому серйозний дзвіночок пролунав для гостей на 35-й хвилині, коли поперечина врятувала "Сосьєдад" після гарматного пострілу зі штрафного Срни. А через дві хвилини рахунок відкрив Луїс Адріано, який відгукнувся на передачу Дугласа Кости на ближню стійку.

Старт другого тайму став шоком для гостей. Тейшейра скористався помилкою центральних захисників і, вийшовши один на один, розстріляв Браво. На 68-й хвилині Дуглас Коста гарматним пострілом потроїв перевагу своєї команди. Він же на 87-й хвилині встановив остаточний рахунок після навісу з флангу.

Для виходу в 1/8 фіналу турніру донецькій команді в останньому турі необхідно обігравати "МЮ".

Зараз ви читаєте новину «Корида по-донецьки. Бразильське тріо "Шахтаря" зламало роги "Сосьєдаду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі