четвер, 28 листопада 2013 09:41

"Іншого варіанту, як обігравати "МЮ", в нас немає" - Луческу

"Іншого варіанту, як обігравати "МЮ", в нас немає" - Луческу
Луческу: "Після другого гола "Сосьєдаду" ловити було нічого"​​. Фото: shakhtar.com

Результат матчу "Шахтаря" проти "Реала Сосьєдад" був вирішений після другого гола його підопічних. Таку думку висловив головний тренер донеччан Мірча Луческу, повідомляє офіційний сайт донецького клубу.

"Вийшла важка гра, особливо в першому таймі, коли "Реал Сосьєдад" мав істотну перевагу. Ми, на жаль, ніяк не могли відібрати м'яч. Але сюрпризом для "Реала" напевно став той кутовий, який ми швидко розіграли і після якого забив Адріано", - говорить тренер.

"Ключовим моментом був пресинг, після якого ми відібрали м'яч. Він дійшов до Тейшейри, який забив другий гол. Після цього, здається, "Сосьєдад" зрозумів, що сьогодні в Донецьку їм ловити нічого".

Прокоментував Луческу і гру Бернарда.

"Він поки не до кінця знає принципи нашої гри. Йому потрібен час. Як я вже говорив, він не пройшов з нами збори, і не витримує всі 90 хвилин. Але у нас є ще й інші футболісти досить високого рівня, які виступають на цій позиції. Тому жодних проблем. Чекаємо, що Бернард буде грати ще краще", - сказав наставник донеччан.

Що стосується шансів на вихід в плей- офф Ліги чемпіонів, Луческу був категоричним: "Щоб пройти далі, іншого варіанту¸ окрім як обігравати МЮ, у нас немає. Будемо робити все можливе для цього".

Нагадаємо, що після перемоги "Шахтаря" над "Реалом" і поразки "Байєра", донеччани вийшли на друге місце в групі А і випереджають німецьку команду на один пункт.

Зараз ви читаєте новину «"Іншого варіанту, як обігравати "МЮ", в нас немає" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі