субота, 06 жовтня 2018 15:10

Коноплянка зізнався, чи сприймає Шевченка легендою українського футболу

Коноплянка зізнався, чи сприймає Шевченка легендою українського футболу
Коноплянка поділився думкою про тренера збірної України. Фото: gamebet.news

Півзахисник збірної України та німецького "Шальке" Євген Коноплянка розповів, наскільки довго йому потрібно було звикати до Андрія Шевченка як до тренера.

"Для мене це було нормально. Я не так багато матчів зіграв з Андрієм Шевченком в одній команді. Добре пам'ятаю матч проти Швеції на Євро-2012 (2:1), коли він забив двічі, і ми перемогли. Було ще кілька зустрічей. Тому я не звик до нього як до гравця. Для мене цілком нормально, що він зараз тренер. До того ж він не один, у нього є багато асистентів, кожен з яких вносить чималий вклад в тренувальний процес.

Відверто кажучи, з усіма фахівцями в збірній дуже приємно працювати. Це великий плюс і для всіх гравців, і для головного тренера. Нинішні тренери колись були дуже хорошими гравцями, вони топ-фахівці, кращі професіонали.

У нас також був Рауль, про який можу сказати тільки хороші слова: ми втратили дуже класного професіонала. Але це життя, це футбол, він вибрав свій шлях, і я бажаю йому удачі.

Тепер, коли в тренерський штаб увійшов Олександр Шовковський, я впевнений, що його досвід буде для нас ще одним плюсом. У команді достатньо досвідчених людей, які можуть пояснити і підказати, як грати і правильно готуватися до будь-якої гри.

Шевченко - найголовніша легенда в українському футболі або суто тренер? Другий варіант. Я ніколи його так не сприймав ... Можливо, тому, що в молодості я був фанатом "Ювентуса". Ні, це нормально для мене. При всій повазі до Андрію Миколайовичу, коли я його бачу, я не можу сказати, що бачу легенду.

Але це нормально в нашому колі: ми бачимо один одного кожен день, коли знаходимося в збірній, і, можливо, тому я спокійно ставлюся до його досягнень в минулому", - передає слова Коноплянки офіційний сайт ФФУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коноплянку відзначили за гру з російським клубом

В останньому матчі Ліги чемпіонів гольовий пас Коноплянки допоміг "Шальке" здолати "Локомотив" (1:0).

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка зізнався, чи сприймає Шевченка легендою українського футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі