субота, 14 вересня 2019 19:17

Коноплянка дебютував, "Шахтар" здобув вольову перемогу над "Зорею"

Коноплянка дебютував, "Шахтар" здобув вольову перемогу над "Зорею"
Марлос забив красень-гол

У черговому матчі чемпіонату України "Шахтар" переміг "Зорю" – 4:3.

"Зоря" не заслуговувала на поразку. В першому таймі луганці вели – 2:0 після ударів Юрченка й Кочергіна. Лише під кінець першої половини гри "Шахтар" розбігався і Тайсон відквитав один м'яч.

Другий тайм був повністю за "Шахтарем". Спочатку Марлос чудовим обвідним ударом зрівняв рахунок, а потім Мораєс вивів гірників уперед – 3:2.

У "Зорі" вистачило сил зрівняти рахунок. Це Леднєв пробив П'ятова, який загалом провів непереконливу гру.

Травмувався Тайсон і його появана полі в Манчестері під питанням

Однак "Шахтар" зумів уникнути втрати очок. На 89-ій хвилині Коноплянка, що вийшов на заміну, прострілив, а Мораєс вирвав перемогу для "Шахтаря".

Загалом гра гірників викликає багато занепокоєння перед стартом Ліги чемпіонів. "Шахтар" багато пропускає, а голкіпер П'ятов невпевнено грає на лінії й на виходах.

У матчі травмувався Тайсон і його появана полі в Манчестері під питанням.

Серйозні проблеми має "Шахтар" у центрі захисту. Навіть Русин легко накручував по двоє захисників. Що буде в Манчестері – неважко спрогнозувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міг би грати в Китаї" – Коноплянка

Після 7 матчів "Шахтар" має стовідсоткову кількість балів – 21 і на 9 балів випереджає найближчого переслідувача – "Олександрію".

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка дебютував, "Шахтар" здобув вольову перемогу над "Зорею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі