вівторок, 19 квітня 2016 17:00

Коноплянка дасть "Севільї" багато інформації по "Шахтареві" - Даріо Срна

Коноплянка дасть "Севільї" багато інформації по "Шахтареві" - Даріо Срна
Даріо Срна shakhtar.com

Завтра пройдуть перші матчі півфіналу Кубка України. Донецький "Шахтар" у гостях зіграє з "Олександрією". В іншій парі "Зоря" прийме "Дніпро".

Сьогодні "гірники" провели відкрите тренування. Капітан "Шахтаря" Даріо Срна розповів про підготовку до зустрічей з "Олександрією" та "Севільєю".

"Всі наші гравці професіонали і знають наскільки важливими є матчі з "Олександрією" та "Севільєю". Ці два кроки можуть допомогти нам потрапити у фінали Кубка України та Ліги Європи. А далі буде видно. Давайте, ми спочатку зіграємо з "Олександрією". Потім у нас "Севілья", "Динамо" у Львові і знову іспанці. Ми рухаємося крок за кроком".

"Олександрія" вибила "Динамо" з Кубка України.

"Я б не говорив про недооцінку. Нам було важко з "Олександрією", хоч ми і виграли. У цьому турі команда обіграла "Зорю" - 2:0. Раніше зіграла з "Динамо" внічию на "Олімпійському". Ця команда заслуговує на повагу. В Олександрії завжди хороша атмосфера на матчах. У них кваліфікований наставник і добре поставлена гра. На папері "Шахтар" є фаворитом, але це потрібно довести на полі".

"Динамо" випереджає "Шахтар" у чемпіонаті на п'ять очок. У неділю кияни зіграють з полтавською "Ворсклою" на "Олімпійському".

"Ворскла" - хороша команда. Ми маємо вірити. У першу чергу ми маємо бути чистими перед собою. І кожен має сам собі відповісти на питання: чи дав він максимум. На сьогоднішній день всі грають на повну силу. Можливо, хтось навіть більше. Подивимося на кінцівку сезону".

"Шахтар" вийшов у півфінал Ліги Європи, вибивши з турніру португальську "Брагу". Наступним суперником "гірників" стала іспанська "Севілья".

"Ми заслужено пройшли "Брагу" і заслужено потрапили у півфінал єврокубка. Це досягнення для мене не стало сюрпризом. З такою командою і таким тренером ми повинні було вийти у півфінал. Але якщо подивитися на ситуацію, в якій перебуває команда, то це дуже серйозний крок.

У нас багато перельотів та переїздів. Але це все забувається завдяки хорошому настрою. Після перемоги забуваєш всі труднощі. Через негативний результат болить ще більше. Сила в нас є, резерв також. В матчі з "Олімпіком" ми побачили, що в нас не 11 гравців, а 22 футболіста, які можуть вийти на поле, показати якісний футбол і виграти гру.

"Севілья" багато разів виграла Лігу Європи. Так, команда перебуває на 7-й позиції у чемпіонаті Іспанії. Але це нічого не означає. "Севілья" заслуговує на повагу. У команди хороший тренер та індивідуально сильні гравці. Також у них є Коноплянка, який може дати багато інформації по "Шахтареві". Але поле покаже. У нас є два матчі. Я вірю у свою команду. Наші шанси 50 на 50.

Гол Палопа? Ми його не забудемо, але маємо вийти на поле з холодною головою і грати новий матч. Це вже інша "Севілья" та інший "Шахтар".

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу кілька разів заявляв журналістам, що рівня команди недостатньо, щоб виграти Лігу Європи.

"Містер дає вам одну інформацію, а нам іншу, - сміється Даріо. - Луческу дуже сильно вірить у цю команду. Якби він не вірив, то нас би тут не було. Ще раз відзначу — ми справедливо потрапили у півфінал Ліги Європи".

Додамо, що матч "Шахтар" - "Брага" пройде 28 квітня у Львові.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка дасть "Севільї" багато інформації по "Шахтареві" - Даріо Срна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі