середа, 04 червня 2014 11:11

Кому війна, а кому... Газзаєв продовжує тішити себе надіями на Об'єднаний чемпіонат

Кому війна, а кому... Газзаєв продовжує тішити себе надіями на Об'єднаний чемпіонат
Фото: sovsport.ru

Україна і Росія в найближчому майбутньому будуть проводити об'єднаний чемпіонат.

Надію на це в інтерв'ю "Спорт-Экспресс" висловив екс-головний тренер київського "Динамо" і директор Об'єднаної футбольної Ліги Валерій Газзаєв.

"Можу сказати, що перший етап створення Об'єднаного чемпіонату, як ми і планували, завершиться восени цього року. Про результати нашої роботи говорять і високі телерейтинги вже проведених об'єднаних турнірів, і соціологічні опитування вболівальників, і підтримка з боку професійної спільноти", - сказав він.

"На жаль, ситуація, яка склалася зараз в Україні, не могла не позначитися на реалізації проекту. Але я щиро сподіваюся, що обстановка в сусідній країні нормалізується і ми все-таки прийдемо до об'єднання на футбольній основі", - додав Газзаєв.

Нагадаємо, раніше в ФФУ назвали Крим невід'ємною частиною території України і не мають наміру визнавати там юрисдикцію Російського футбольного союзу.

Зараз ви читаєте новину «Кому війна, а кому... Газзаєв продовжує тішити себе надіями на Об'єднаний чемпіонат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі