четвер, 15 серпня 2013 19:41

Комітет ФФУ покарав "Динамо" штрафом у 125 тисяч грн

Комітет ФФУ покарав "Динамо" штрафом у 125 тисяч грн
Фото: shakhtar.com

Футбольний клуб "Динамо" (Київ) оштрафований на 125 тис. грн. Про це повідомляє прес-служб ФФУ.

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України оштрафував клуб за масове використання піротехнічних засобів, пошкодження 49 індивідуальних сидінь та електронного табло, а також скандування нецензурних виразів вболівальниками команди "Динамо" під час матчу 4-го туру чемпіонату між донецьким "Шахтарем" та "Динамо". Столичний ФК оштрафовано на 100 тис. грн. Крім цього, "Динамо" зобов'язане відшкодувати збитки, завдані діями власних вболівальників.

Крім того, за скандування нецензурних виразів та вибігання вболівальників на бігову доріжку під час матчу 5-го туру чемпіонату між командами "Динамо" (Київ) – "Чорноморець" (Одеса), столичний футбольний клуб оштрафовано на 25 тис. грн.

Нагадаємо, за масове використання піротехнічних засобів вболівальниками команди "Шахтар" (Донецьк) на стадіоні "Донбас Арена" під час матчу 4-го туру чемпіонату між командами "Шахтар" – "Динамо" (Київ), донецький клуб оштрафовано на 50 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Комітет ФФУ покарав "Динамо" штрафом у 125 тисяч грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі