субота, 10 березня 2012 10:52

Команда Ковальця підписала українського футболіста

Команда Ковальця підписала українського футболіста

Півзахисник ФК "Полтава" Андрій Яковлєв, який в зимове міжсезоння намагався працевлаштуватися в "Олександрії" (провів в команді Буряка два підготовчі збори), весняну частину сезону проведе у словацькому "Татрані". Цей клуб, нагадаємо, нещодавно очолив український фахівець Сергій Ковалець.

Футболіст прибув на перегляд і справив на тренерський штаб Ковальця сприятливе враження, після чого офісу "Татрану" вдалося домовитися про переїзд півзахисника до Словаччини. За інформацією "Чемпионат.com", в "Татрані" Яковлєв відіграє кілька місяців на правах оренди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дем'яненко офіційно очолив "Волинь"

23-річний Яковлєв вже встиг пограти закордоном в ризькому "Олімпсі" і узбецькому "Насафі", де попрацював під керівництвом Анатолія Дем'яненка. В Україні півзахисник також пограв в дублях донецького "Шахтаря" і "Металурга" і дніпродзержинській "Сталі".

Раніше "Татран" поповнив свої ряди захисником "Металіста" Лукашем Штетіною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анатолій Дем'яненко виграв азіатську Лігу Європи

"Я очікував, що буду хоча б потрапляти в запас "Металіста", адже в команді практично всі гравці досвідченіші за мене. Склад визначає тренер, але мені здається, що молоді можна було давати більше шансів. А так я в основному грав за дублюючий склад.

Недавно я продовжив контракт з "Металістом", наступні півроку проведу у Прешові. Налаштований зіграти якомога більше матчів, а через півроку подивимося, що вийшло в результаті," - прокоментував Штетіна свій перехід.

Зараз ви читаєте новину «Команда Ковальця підписала українського футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі