неділя, 27 травня 2018 10:16

"Команда голодна до перемог" - Зідан прокоментував перемогу своїх підопічних

"Команда голодна до перемог" - Зідан прокоментував перемогу своїх підопічних
Головний тренер "Реалу" Зінедін Зідан із кубком переможця у Лізі Чемпіонів. Фото — прес-служба "Реала"

Головний тренер "Реалу" Зінедін Зідан після перемоги команди над "Ліверпулем" у фіналі Ліги чемпіонів у Києві заявив, що його команда голодна до перемог. Про це повідомляє Xsport.ua із посиланням на прес-службу UEFA.

"Головне сьогодні – наше спільне досягнення, гравці заслуговують найдобріших слів. Повірте, зробити таке вкрай складно. Немає слів, які могли б описати те, що відбувається. Найпрекрасніше в цій команді – у неї немає стелі. Вона голодна до нових перемог, що знову довела сьогодні", – заявив Зідан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Емоції зашкалюють: як "Реал" переміг у Лізі чемпіонів - яскраві фото з гри

Головний тренер "Реалу" зізнався, що тільки-но розпочав тренерську кар'єру та переживає неймовірні моменти разом із гравцями команди.

"Таке потрібно відсвяткувати! Не забувайте, яким був наш шлях – ми пройшли ПСЖ, "Ювентус", "Баварію". У фіналі виявилися сильнішими від "Ліверпуля", який провів фантастичний сезон", – наголосив Зідан.

Мадридський "Реал" у фіналі Ліги чемпіонів у Києві переміг англійський "Ліверпуль" з рахунком 3:1. Таким чином "Реал" став переможцем втретє поспіль і встановив суперрекорд.

Зараз ви читаєте новину «"Команда голодна до перемог" - Зідан прокоментував перемогу своїх підопічних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі