вівторок, 02 лютого 2021 14:45

"Колос" вимагав у "Динамо" $1 млн за свого гравця

"Колос" вимагав у "Динамо" $1 млн за свого гравця
Денис Антюх є одним із лідерів "Колоса". Фото: ФК "Колос"

Київське "Динамо" не змогло підписати півзахисника "Колоса" 23-річного Дениса Антюха.

У послугах футболіста був зацікавлений особисто Мірча Луческу, але команда із Ковалівки не відпустила свого гравця на перегляд, розповів журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик Live".

"Після закінчення останнього матчу динамівців в УПЛ 2020 року Луческу попросив дізнатися, скільки коштує Антюх із "Колоса". Тренеру "Динамо" сподобався цей футболіст, і він хотів би взяти його на перегляд. Кияни звернулися до "Колоса", ковалівці виставили ціну в 1 мільйон доларів, на тому будь-які розмови припинилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Атлетико" перехопив бразильця в "Динамо"

Луческу хотів подивитися на цього футболіста, взяти його на перший збір, щоб зрозуміти, чи підходить він "Динамо". Але в ковалівському клубі сказали, що ніяких переглядів не буде, платіть за гравця 1 мільйон доларів – і він ваш. На тому розмови закінчилися", – сказав журналіст.

Денис Антюх виступає за "Колос" з серпня 2019-го. У поточному сезоні хавбек зіграв у футболці клубу із Ковалівки 14 поєдинків, забив 2 м'ячі та віддав 1 асист. Портал Transfermarkt оцінює його в €400 тис.

Зараз ви читаєте новину «"Колос" вимагав у "Динамо" $1 млн за свого гравця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі