середа, 19 липня 2017 21:24

Колишній футболіст збірної України завершив кар'єру

Колишній футболіст збірної України завершив кар'єру
Останні два сезони Денис Голайдо провів в чемпіонаті Криму

Відомий український лівий захисник 33-річний Денис Голайдо прийняв рішення повісити бутси на цвях.

Голайдо каже, що прийняв таке рішення через проблеми зі здоров'ям.

"Останнім часом мене переслідували травми - два переломи ребер і гомілки. Подумав і вирішив далі не гробити своє здоров'я", - заявив футболіст в інтерв'ю офіційному сайту ТСК-Таврії.

"Не скажу, що це було спонтанно, досить тривалий час готував себе до цього і ось прийшов до думки, що настав час закінчувати. А остання травма в матчі з "Євпаторією" стала, як кажуть в таких випадках, знаковою.

Планую залишитися у футболі, але в якій якості ще остаточно для себе не вирішив. Може займуся дитячо-юнацьким футболом, може буду корисним на будь-якій адміністративній посаді".

Денис Голайдо в 2002-15 роках виступав у чемпіонаті України за "Таврію", "Закарпаття" і донецький "Металург". В цілому на його рахунку 177 матчів, 5 голів і 26 асистів у вищій лізі чемпіонату України.

У 2008 році захисник також зіграв 4 матчі за національну збірну України, відзначившись гольовою передачею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Збірну України в Криму дивляться більше, ніж збірну Росії" - Голайдо

Останні два сезони досвідчений футболіст провів в ТСК-Таврії - сімферопольському клубі, який виступає в невизнаному УЄФА чемпіонаті Криму.

Зараз ви читаєте новину «Колишній футболіст збірної України завершив кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі