понеділок, 06 вересня 2021 16:09

Колишній форвард збірної України розповів, для чого возив юного Шевченка в Шепетівку

Колишній форвард збірної України розповів, для чого возив юного Шевченка в Шепетівку
З дорогими автомобілями Шевченко потрапляв в аварії. Фото: autoconsulting.com.ua

Колишній гравець збірної України Сергій Скаченко розповів, як в Андрія Шевченка з'явилася своя машина. За нею довелося їхати в Шепетівку.

"У Шепетівці був один готель, але ми туди заїжджали вже перед грою. А так виїжджали за місто. Умови на заміській базі були не дуже. Ми мерзли, виникали перебої з гарячою водою", - цитує Скаченка "Чемпіон".

Зате власник клубу Джумбер Нішніанідзе платив високу на той час заробітну плату. Сімом або вісьмом гравцям дав нові "дев'ятки". Я, вже граючи в "Динамо", продав цю "дев'ятку" Андрію Шевченку. По-моєму, це була перша машина Шеви. Пам'ятаю, їздили з його батьком в Шепетівку, знімали авто з реєстрації", - сказав Скаченко.

1994 року Андрію Шевченку виповнилося 18 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали зарплату Андрія Шевченка в збірній України

Сергій Скаченко виступав за київське "Динамо" з 1994-го по 1996 рік. Потім грав у Південній Кореї, звідки перебрався в московське "Торпедо". Був автором одного з трьох м'ячів збірної України в першому історичному матчі проти Росії.

Зараз ви читаєте новину «Колишній форвард збірної України розповів, для чого возив юного Шевченка в Шепетівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі