субота, 20 січня 2007 17:23

Клімкін думає про завершення кар"єри

 

Російського фігуриста Іллю Клімкіна, 26 років, продовжують турбувати травми. На чемпіонаті Росії він посів лише п"яту сходинку і не потрапив до національної збірної на чемпіонат Європи у Варшаві. Ілля серйозно задумується над завершенням кар"єри, однак остаточне рішення прийме при підготовці до наступного сезону, повідомляє "Весь Спорт".

- Питання про завершення кар"єри стоїть досить гостро, - розповідає Ілля. - Я люблю фігурне катання, люблю виступати і змагатися. Не хочу йти, однак не все залежить від мене. У мене великі проблеми з ногами. Недавно знову була травма лівої ноги. Переніс операцію. Зараз головне - вилікуватися. Ці проблеми також вплинули на мій виступ на чемпіонаті Росії. Тепер пропущу і чемпіонат Європи, і чемпіонат світу. Проте братиму участь у всіх можливих шоу, наприклад, у турі Іллі Авербуха. Хоч зароблю трохи. А йти з любительського катання чи ні, точно вирішу уже при підготовці до нового сезону. У першу чергу це залежатиме від стану здоров"я і перспектив у спорті.

Зараз ви читаєте новину «Клімкін думає про завершення кар"єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі