пʼятниця, 03 червня 2011 16:08

Кличко знайшов 12 "клонів" Девіда Хея

Кличко знайшов 12 "клонів" Девіда Хея

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко знайшов 12 спаринг-партнерів, схожих за своїм стилем на британця Девіда Хея. Кличко має провести бій з Хеєм 2 липня в німецькому Гамбурзі. В даний час українець готується до поєдинку в Австрії - недалеко від гірського курорту Кітцбюель, повідомляє інформагентство "Укрінформ".

Про спаринг-партнерів Кличка розповів його старший брат Віталій. За словами Кличка-старшого, всі спаринг-партнери - досвідчені спортсмени, імена яких відомі у боксі. Хто саме допомагає Володимиру Кличку готуватися до бою, його брат не сказав.

У поєдинку Кличко - Хей на кону стоятимуть титули IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), якими володіє українець, а також титул WBA (Всесвітня боксерська асоціація), який належить британцеві.

Що стосується Віталія Кличка, то 10 вересня має відбутися його бій з поляком Томашем Адамеком. Цей поєдинок відбудеться у польському Вроцлаві, і Кличко захищатиме титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

Зараз ви читаєте новину «Кличко знайшов 12 "клонів" Девіда Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі