четвер, 17 березня 2011 11:23

Кличко не обіцяє нокаутувати Соліса

Кличко не обіцяє нокаутувати Соліса

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко вважає майбутній поєдинок з кубинцем Одланьєром Солісом одним з найважчих в своїй довгій професійній кар'єрі.

"Обіцяти нокаут у цьому бою я не можу. Однак зроблю все для перемоги, щоб ні в кого не виникло і тіні сумніву щодо того, хто є переможцем у цьому поєдинку. Соліс - вельми непростий суперник. Але я готовий до цього бою, перебуваю в прекрасній формі і хочу довести, що по праву володію поясом, який свого часу належав Мохаммеду Алі. У боксі відіграють роль не м'язи, вага і зріст а моральні якості", - сказав Віталій Кличко.

Українець також спростував інформацію про те, що бій з Солісом стане останнім у його кар'єрі.

"Не хочу коментувати спекуляції. Не розумію, чому він повинен стати останнім. Я не говорив, що цей поєдинок може стати останнім. Я говорив, що для кожного боксера будь бій може стати фінальним. Хоча, по правді кажучи, довго боксувати не буду. Час працює на те, що в один прекрасний момент скажу: "Все! Досить!" Але вести мову про це ще рано", - сказав він.

Нагадаємо, бій Кличко - Соліс відбудеться 19 березня у Німеччині. Початок поєдинку о 23:00 за київським часом, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Кличко не обіцяє нокаутувати Соліса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі