четвер, 25 листопада 2010 13:50

Кличко назвав свого суперника "молодшим братом" Хея

Кличко назвав свого суперника "молодшим братом" Хея

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко, який 11 грудня 2010 року проведе бій з британцем Дереком Чісорою, назвав свого суперника "молодшим братом" чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) Девіда Хея. За словами Кличка, Чісора - "по-спортивному нахабний хлопець", пише українське видання "Блик".

Кличко підкреслив, що він готується до бою "з усією серйозністю" і не схильний недооцінювати Чісору. Українець розповів, що він переглядає бої свого суперника і разом з тренером Еммануелем Стюардом "робить висновки".

У бою з Чісорою Володимир Кличко захищатиме титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Поєдинок пройде в німецькому Мангеймі.

Нагадаємо, Чісора засуджений до 12 тижнів ув'язнення. 10 листопада лондонський суд визнав його винним у побитті своєї дівчини. Однак адвокатам боксера вдалося добитися відстрочення виконання вироку терміном на два роки.

Крім тюремного ув'язнення, британцеві доведеться виплатити дві тисячі фунтів стерлінгів для потерпілої і відпрацювати 150 годин на громадських роботах.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Кличко назвав свого суперника "молодшим братом" Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі