субота, 05 жовтня 2013 14:08

"Кличко буде бити цього хлопця у нього вдома. Очікуємо провокацій" - тренер Володимира

"Кличко буде бити цього хлопця у нього вдома. Очікуємо провокацій" - тренер Володимира
ФОТО: michaelsterlingeaton.com

Тренер Володимира Кличка Джонатон Бенкс сказав, що команда українця насторожено ставиться до того, що його бій з Олександром Повєткіним пройде в Росії.

"По суті, Володимир їде додому до Повєткіна, щоб там же його і побити. Він буде бити цього хлопця у нього вдома! Тому ми ставимося до цього візиту насторожено, очікуємо провокацій", - сказав Бенкс в ефірі телеканалу "Інтер".

У свою чергу Бернд Бенте, менедежр братів Кличків, розкритикував організаторів поєдинку .

"Все йде не так, як треба, - наводить слова Бенте Hamburger Morgenpost, - Ми практично не отримуємо інформацію про події. Ми не отримуємо відповіді на багато питань. Нам досі не відомо розклад на вечір бою. Нас навіть не допустили оглянути зал. Багато умов, які прописані в контракті, поки не виконані. Думаю, що це все робиться спеціально."

"Ми з повагою ставимося до команди Кличка в будь-якому випадку. Щоб вони там не говорили, ми не опустимося до базару та образ", - написав у своєму твіттері організатор бою Андрій Рябинський.

Зараз ви читаєте новину «"Кличко буде бити цього хлопця у нього вдома. Очікуємо провокацій" - тренер Володимира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

100

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі