середа, 22 грудня 2010 14:02

Кіпрські фанати напали на баскетболістів турецької команди

Кіпрські фанати напали на баскетболістів турецької команди

Матч баскетбольного Кубка виклику між кіпрський АПОЕЛем і турецькою "Каршіякою" закінчився нападом вболівальників кіпрського клубу на баскетболістів команди суперників, повідомляє Associated Press.

Після фінального свистка фанати почали кидати у гравців монети і запальнички. Баскетболісти "Каршіяки" уникнули поранень.

Представник поліції розповів, що охоронцям правопорядку вдалося запобігти вторгненню групи уболівальників АПОЕЛя в роздягальню турецької команди.

Для розгону приблизно 500 уболівальників, які намагалися закидати баскетболістів "Каршіяки" камінням за межами стадіону, був застосований сльозогінний газ. Три 15-річних фанати були затримані. Турецька команда відправилася в готель під охороною поліцейських.

Матч АПОЕЛ — "Каршіяка" закінчився перемогою кіпрського клубу з рахунком 82:80. Проте у другий етап турніру кіпріоти вийти не змогли - АПОЕЛ зайняв третє місце у своїй групі, в той час як турки вийшли з групи з першого місця.

На другому етапі "Каршіяка" зіграє зі словенським клубом КРКА, а також з бельгійськими "Антверпеном" і "Дексією".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Кіпрські фанати напали на баскетболістів турецької команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі