вівторок, 25 серпня 2009 16:42

Футболісти "Челсі" побилися з гравцями клубу з ОАЕ

Футболісти "Челсі" побилися з гравцями клубу з ОАЕ

Англійська Футбольна Асоціація (The FA) почала розслідування скандального інциденту на тренувальній базі "Челсі", коли контрольний поєдинок між резервною командою лондонського клубу і клубом "Аль-Ахлі" з Об"єднаних Арабських Еміратів було перерваний в першому таймі в результаті бійки, спровокованої близькосхідними гравцями.

Інцидент відбувся минулого тижня на тренувальній базі "Челсі" в Сюрреї, і, згідно зі звітом головного арбітра, ініціаторами бійки виступили футболісти "Аль-Ахлі". Повні деталі того, що трапився уточнюються, після чого TheFA має намір передати інформацію своїм близькосхідним колегам і сподівається, що щодо призвідників бійки будуть вжиті дисциплінарні заходи.

За наявною інформацією, по ходу матчу між гравцями двох команд виникла суперечка, яка незабаром переросла в масову бійку, причому футболісти "Аль-Ахлі" діяли максимально жорстоко по відношенню до гравців "Челсі": у звіті говориться про удари колінами і ногами, що нагадують прийоми з карате, спробах вирвати волосся і проткнути очі пальцями.

У матчі були задіяні в основному гравці резервного складу команди Карло Анчелотті, включаючи голкіпера Ріса Тейлора і захисників Джеффрі Брума, Карла Магнея і Джека Корка, якого незабаром після цього було0 віддано в оренду в "Ковентрі Сіті".

Зокрема, Джек Корк отримав декілька сильних ударів у голову, тоді як ще одному гравцеві резервної команди "Челсі" Гаелю Какута хтось з суперників в буквальному розумінні намагався вирвати ніздрі. Інцидент був знятий офіційним клубним телеканалом ChelseaTV, проте згодом був видалений з офіційного сайту клубу.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Челсі" побилися з гравцями клубу з ОАЕ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі