четвер, 19 листопада 2009 12:32

Гравці збірної Коста-Ріки побилися з телевізійниками

Гравці збірної Коста-Ріки побилися з телевізійниками

Футболісти збірної Коста-Ріки побилися зі співробітниками знімальної групи уругвайського телебачення під час стикового матчу за вихід на Чемпіонат світу 2010 року, повідомляє Reuters.

Ця гра відбулася в ніч на 19 листопада в Монтевідео і завершилася внічию 1:1. За сумою двох зустрічей у фінальну стадію ЧС-2010 вийшов Уругвай.

Конфлікт між запасними гравцями і телевізійниками стався невдовзі після того, як гравець збірної Коста-Ріки Вальтер Сентано забив гол на 74-й хвилині, зрівнявши рахунок. Через бійку, про причини якої нічого невідомо, матч був перерваний на п"ять хвилин.

Після гри головний тренер збірної Коста-Ріки бразилець Рене Сімоес заявив, що конфлікт стався саме в той момент, коли його команда показувала свій найкращий футбол. Наставник вважає, що пауза негативно позначилася на грі костариканців.

Перший стиковий матч між командами Коста-Ріки та Уругваю відбувся 14 листопада в Сан-Хосе і завершився перемогою уругвайців із рахунком 1:0.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Гравці збірної Коста-Ріки побилися з телевізійниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі