пʼятниця, 17 червня 2011 09:22

Кількість постраждалих від погромів у Ванкувері перевищила 150 осіб

Кількість постраждалих від погромів у Ванкувері перевищила 150 осіб

Представник органів охорони здоров'я Ванкувера Анна Марія Д'Анджело заявила, що понад 150 людей звернулися за медичною допомогою у Ванкувері після поразки "Кенакс" в сьомому матчі фінальної серії Кубка Стенлі з "Бостоном".

Серед постраждалих є один у критичному стані і три людини звернулися з колото-різаними ранами. Крім того, зафіксовано декілька випадків грабежів, інформує AP.

Нагадаємо. що "Ванкувер Кенакс" програв у вирішальному, сьомому матчі фінальної серії з рахунком 0:4. Зустріч проходила на домашній арені канадців у Ванкувері. "Бостон" завоював свій перший Кубок Стенлі з 1972 року, а ось "Ванкувер" за більш ніж 40-річну історію виступів у НХЛ жодного разу не вигравав головний трофей ліги.

Зазначимо, що погром завзятих уболівальників "Кенакс" почався з того, що натовп з декількох сотень людей став бити вітрини в діловій частині Ванкувера, перевернув кілька машин, у тому числі і поліцейську, і підпалив кілька автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Кількість постраждалих від погромів у Ванкувері перевищила 150 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі