неділя, 29 вересня 2013 10:59

Кержаков став кращим бомбардиром в історії Росії
7

Фото: ФОТО: fc-zenit.ru

Гол нападника петербурзького футбольного клубу "Зеніта" Олександра Кержакова у ворота московського "Спартака" став 208-м в його кар'єрі і дозволив йому стати кращим бомбардиром в історії Росії.

У суботу на "Петровському" "Зеніт" з рахунком 4:2 обіграв московський "Спартак" у матчі 11-го туру чемпіонату Росії. Кержаков відкрив рахунок на 20-й хвилині гри.

"Зеніт" вітає Олександра Кержакова з унікальним історичним досягненням і бажає не зупинятися на досягнутому ні на хвилину ігрового часу", - йдеться у привітанні, адресованому футболістові, на офіційному сайті "синьо-біло-блакитних".

Раніше перше місце в рейтингу кращих бомбардирів в історії російського футболу з 207 голам займав відомий у минулому футболіст "Ротора" Олег Веретенников.

Перший м'яч у складі "Зеніта" Кержаков забив 30 червня 2001 у ворота "Спартака". В цілому за десять неповних сезонів нападник провів за команду 329 матчів і відзначився 153 голами.

Зараз ви читаєте новину «Кержаков став кращим бомбардиром в історії Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі