субота, 17 липня 2021 12:42

Кейн влаштував демарш "Тоттенгему"

Кейн влаштував демарш "Тоттенгему"
Гаррі Кейн двічі забивав Україні. Фото: Reuters

Нападник "Тоттенгема" Гаррі Кейн може вдатися до радикальних дій задля зміни клубної прописки.

Капітан збірної Англії більше не хоче залишатися в "Тоттенгемі". Кейн потребує команди, яка допоможе йому вигравати трофеї. Такою може стати "Манчестер Сіті", але "шпори" не поспішають продавати свого лідера. Повідомляє The Telegraph

За інформацією , 27-річний форвард може бойкотувати тренування своєї нинішньої команди, щоб змусити клуб відпустити його в Манчестер. Таку думку висловили кілька партнерів гравця по збірній Англії, які перебували з ним понад місяць під час чемпіонату Європи і підготовки до турніру.

Раніше повідомлялося, що "містяни" вже працюють над трансфером Кейна, на гравця також претендував "Реал". Однак президент "Тоттенгема" Даніел Леві не хоче навіть починати переговори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автора найскандальнішого пенальті на Євро-2020 виганяють із клубу

Портал transfermarkt.de оцінює англійця у € 120 млн. Його контракт зі "шпорами" розрахований до 30 червня 2024 року. На чемпіонаті Європи Кейн двічі забив у ворота збірної України.

Зараз ви читаєте новину «Кейн влаштував демарш "Тоттенгему"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі