четвер, 09 травня 2019 08:00

Катерина Козлова не змогла пройти у чвертьфінал турніру в Мадриді

Катерина Козлова не змогла пройти у чвертьфінал турніру в Мадриді
Катерина Козлова змогла пройти до 1/8 престижного турніру в Мадриді.

Четверта ракетка України Катерина Козлова (№84 WTA) не зуміла виграти п'ятий поспіль поєдинок на грунтовому турнірі серії "Premier Mandatory" в Мадриді.

У третьому колі основної сітки 25-річна українка, яка подолала кваліфікацію, поступилася швейцарці Белінді Бенчіч (№18 WTA).

Перша партія обернулася повним провалом. У Каті не виходило зовсім нічого, та й суперниця грала чудово. Але це й не дивно, після однієї з головних перемог у кар'єрі морально налаштуватися на наступний двобій досить складно.

Початок другої партії додав оптимізму: Козлова заграла впевненіше, а ось у Бенчіч з'явилися проблеми з настроєм. По ходу партії вона кілька разів кричала і підбадьорювала себе, щоб зовсім не розслабитися. Ключовий момент стався в четвертому геймі, коли швейцарка відіграла брейкпоінт і взяла після цього гейм за допомогою трьох потужних подач. Далі вона зачепилася на прийомі і взяла очко з третього брейкпоінта. На цьому гра закінчилася.

Мадрид. Третє коло

Катерина Козлова (Україна) - Белінда Бенчіч (Швейцарія) - 0:6, 2:6

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна мріє виграти чемпіонат Франції

У чвертьфіналі Бенчіч гратиме з першою ракеткою світу Наомі Осакою.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Козлова не змогла пройти у чвертьфінал турніру в Мадриді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі