четвер, 25 листопада 2010 15:01

Кассано дістанеться "Інтеру" безкоштовно

Кассано дістанеться "Інтеру" безкоштовно

Нападаючий генуезької "Сампдорії" і збірної Італії з футболу Антоніо Кассано перейде в міланський "Інтер". Кассано буде виступати за "Інтер" з січня 2011 року. Форвард дістанеться міланському клубу безкоштовно, так як "Сампдорія" має намір розірвати контракт з гравцем. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

У чемпіонаті Італії сезону-2010/11 Кассано провів за "Сампдорію" сім матчів і забив чотири м'ячі, однак був виключений зі складу команди через конфлікт з президентом клубу Ріккардо Гарроне.

"Сампдорія" відправила керівництву італійської Серії А запит про розрив угоди з Кассано. Якщо ліга задовольнить прохання генуезців, Кассано зможе безперешкодно перейти в "Інтер".

28-річний Кассано грає за "Сампдорію" з 2007 року. До цього він виступав за "Барі", "Рому" і мадридський "Реал". За збірну Італії форвард провів 20 матчів і забив п'ять м'ячів. Кассано довгий час не виступав за національну команду, але повернувся до складу збірної в 2010 році при новому тренері Чезаре Пранделлі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Кассано дістанеться "Інтеру" безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі