понеділок, 24 червня 2013 10:56

"Карпати" можуть покарати за тиск на футболістів

"Карпати" можуть покарати за тиск на футболістів

Львівські "Карпати" можуть оштрафувати за своє ставлення до футболістів.

Нагадаємо, львівський клуб змушує цілу групу своїх гравців погодитися на зменшення зарплати, тих же, хто не погоджується на нові умови, - відсторонили від тренувань з основою.

Львівський клуб можуть позбавити турнірних очок або накласти заборону на його трансферну діяльність. Такі санкції будуть застосовані до "Карпат" дисциплінарними органами в тому випадку, якщо діяльність клубу визнають неправомірною.

"Клуб може попросити футболіста погодитися на зниження зарплати. Але погодитися чи ні - це виключно право самого гравця. Футболіст не повинен страждати через те, що клуб, який свого часу підписав контракт, зараз не може виконати його умови. Переводити через це футболіста в дубль або загрожувати звільненням, припиненням контракту - абсолютно неправильно. Футболісти, як мені здається, в даному випадку постраждала сторона", - заявив футбольний юрист Маркіян Ключковський.

Раніше повідомлялося про те, що футболістам "Карпат" урізали зарплату до 10 тисяч доларів на місяць.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" можуть покарати за тиск на футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі