неділя, 11 серпня 2024 22:20

"Карпати" сенсаційно розгромили "Кривбас" у матчі 2 туру УПЛ

"Карпати" сенсаційно розгромили "Кривбас" у матчі 2 туру УПЛ
"Карпати" розгромили "Кривбас" у матчі 2 туру Української Прем'єр-ліги сезону-2024/25. Фото: УПЛ

"Карпати" розгромили "Кривбас" у матчі 2 туру Української Прем'єр-ліги сезону-2024/25.

Матч завершився з рахунком 3:0. Про це повідомляє "Чемпіон".

З перших хвилин "Кривбас" захопив ініціативу та створив кілька гострих моментів. Квінтесенцією натиску криворіжців став пенальті, призначений за фол Владислава Бабогла проти Дмитра Хомченовського у власному штрафному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іспанія перемогла Францію у фіналі Олімпіади з футболу

Максим Луньов непогано і за напрямком, і за силою пробив з позначки, але його удар потягнув справжній майстр з відбиття пенальті Олександр Кемкін.

Надважливий сейв воротаря надав "Карпатам" упевненості. Ближче до кінця тайму львів'яни почали додавати в атаці, і це принесло свої плоди у вигляді двох голів упродовж кількох хвилин. Рахунок відкрив 19-річний дебютант Артур Шах, а подвоїв перевагу Павло Полегенько. Обидва м'ячі були забиті потужними ударами з-за меж штрафного.

Всі питання щодо переможця матчу було знято за 10 хвилин до кінця основного часу, коли Амбросій Чачуа з близької відстані розстріляв ворота Андрія Кліщука. Окремої уваги варте святкування ветерана "Карпат" - він показав на камеру щитки, на яких були написані слова подяки Збройним силам України.

Після двох турів "Карпати" мають у своєму активі 4 очки, а "Кривбас" - 3.

Нагадаємо, в першому турі львів'яни розписали нульову нічию з "Вересом", а криворіжні мінімально перемогли "Чорноморець".

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" сенсаційно розгромили "Кривбас" у матчі 2 туру УПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі