неділя, 03 травня 2009 11:39

Капітанська пов"язка Аршавіна принесла перемогу "Арсеналу"

Капітанська пов"язка Аршавіна принесла перемогу "Арсеналу"
Лондонський "Арсенал" в суботу з рахунком 3:0 розгромив "Портсмут" в матчі чемпіонату Англії по футболу. "Каноніри" проводили гостьову зустріч без деяких провідних гравців, і команду на полі з капітанською пов"язкою вперше вивів Андрій Аршавін.

Гравець збірної Росії провів на полі 90 хвилин, зробив дві голеві передачі та заробив пенальті, з якого був забитий другий м"яч. Дубль на рахунку данця Нікласа Бендтнера, ще одного точного удару завдав мексиканець Карлос Вела. Безпрограшна серія "Арсеналу" в прем"єр-лізі нараховує тепер 20 матчів, а на рахунку Аршавіна 6 голів і 7 результативних передач в 10 іграх.

Голи Райана Гіггза та Пак Джі Суна принесли "Манчестер Юнайтед" перемогу над "Мідлсбро" і ще на крок наблизили манкуніанців до чергового чемпіонського титулу. У 34 турах "МЮ" набрав 80 очок. На другому місці з 74 балами розташовується "Ліверпуль", який в неділю зустрінеться з "Ньюкаслом". Мерсисайдці за різницею м"ячів випереджають "Челсі", який в суботу з рахунком 3:1 обіграв в лондонському дербі "Фулхем", крім того, вони мають гру в запасі.

У складі команди Гуса Хіддінка, який зберігає теоретичні шанси на завоювання титулу, забитими м"ячами віздначились французи Ніколя Анелька та Флоран Малуда, а також івуарієць Дідьє Дрогба.

За матеріалами NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Капітанська пов"язка Аршавіна принесла перемогу "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі