пʼятниця, 20 липня 2012 15:37

Капітан "Тоттенхема" завершив кар'єру

Капітан "Тоттенхема" завершив кар'єру
31-річний Кінг за 13 років провів 242 матчі за "Хотспур" ФОТО: tottenhamhotspur.com

Капітан лондонського футбольного клубу "Тоттенхем" Ледлі Кінг завершив ігрову кар'єру у віці 31 року. Про це повідомляє офіційний сайт команди.

Причиною стала хронічна травма лівого коліна. Раніше передбачалося, що влітку футболіст, який в травні знову пошкодив коліно на тренуванні, перенесе чергову операцію і повернеться на поле. Найближчим часом він займе посаду у структурі клубу.

Кінг подякував керівництву "Тоттенхема" за те, що йому дозволили залишитися в клубі в новій ролі. Футболіст, який виступав за лондонців з 1996 року, заявив, що команда стала для нього другим домом, і він зробить все для успішного розвитку клубу.

Футболіст також висловив слова подяки вболівальникам команди, які, за його словами, завжди підтримували його у важкі часи.

Кінг всю кар'єру провів у складі "Тоттенхема", потрапивши у клубну систему в 1996 році. Через три роки захисник дебютував в основній команді. У сезоні-2011/12 Кінг провів за лондонців 21 матч, не відзначившись результативними діями. Всього за команду захисник відіграв 323 матчі і забив 14 м'ячів. Разом з командою Кінг у 2008 році виграв Кубок Ліги.

У складі збірної Англії Кінг провів 21 матч, відзначившись двома голами. Разом з національною збірною захисник взяв участь у чемпіонаті Європи 2004 року і чемпіонаті світу 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Капітан "Тоттенхема" завершив кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі