середа, 16 січня 2008 15:05

Капелло підозрюється італійським правосуддям в несплаті податків

Капелло підозрюється італійським правосуддям в несплаті податків
Головний тренер збірної Англії по футболу Фабіо Капелло підозрюється в несплаті податків. Італійська прокуратура розслідує справу наставника вже близько року. Капелло підозрюють в тому, що він не заплатив податки з доходів, отриманих за спонсорськими контрактами у 2004-2006 роках, коли тренер очолював "Ювентус".

За словами представника Асоціації футболу Англії (FA), фахівці FA вже обговорювали це питання з Капелло і його радниками. Головний тренер англійської команди стверджує, що заплатив всі податки, і представив в FA необхідні документи.

У 2006-му році італійська поліція розслідувала великий корупційний скандал в італійському футболі. За його підсумками декілька клубів було визнано винними в серйозних порушеннях, а "Ювентус" поніс найсуворіше покарання. Клуб з Турину був позбавлений титулів чемпіона Італії 2005 і 2006 років і переведений в другу лігу (серія В). У 2007 році "Ювентус" повернувся в серію А.

Джерело: "Лента.ру"
Зараз ви читаєте новину «Капелло підозрюється італійським правосуддям в несплаті податків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі