пʼятниця, 02 липня 2010 17:58

Капелло готуватиме збірну Англії до Євро-2012

Капелло готуватиме збірну Англії до Євро-2012

Італійський фахівець Фабіо Капелло залишиться на посту головного тренера збірної Англії з футболу, незважаючи на невдалий виступ команди на ЧС-2010 у ПАР. Про це повідомляє AFP.

Керівництво Асоціації футболу Англії (FA) дало зрозуміти, що не має наміру достроково розривати контракт з Капелло, який той продовжив перед початком чемпіонату світу. Нова угода розрахована до закінчення фінальної частини Євро-2012.

На світовій першості в ПАР англійці провели чотири зустрічі, зігравши внічию зі збірними США (1:1) та Алжиру (0:0), вигравши у Словенії 1:0 і програвши в матчі 1 / 8 фіналу німцям 1:4.

Після поразки від Німеччини Капелло заявив, що хотів би й далі працювати з англійською збірною. З проханням, щоб італійський фахівець залишився головним тренером, звернувся до Капелло капітан команди Стівен Джеррард.

Фабіо Капелло став головним тренером збірної Англії в грудні 2007 року. За словами італійця, після закінчення контракту з FA він завершить тренерську кар'єру у великому футболі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Капелло готуватиме збірну Англії до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі