середа, 28 жовтня 2009 13:28

Каннаваро зламав ніс одноклубнику

Каннаваро зламав ніс одноклубнику

Захисник туринського "Ювентуса" Фабіо Каннаваро зламав ніс своєму партнерові по команді уругвайцеві Мартіну Касересу. Інцидент відбувся на тренуванні клубу, повідомляє інтернет-видання Goal.com. Каннаваро і Касерес зіткнулися у верховому єдиноборстві, і уругваєць отримав травму. Касересу потрібна операція.

Скільки часу займе відновлення Касереса після операції, не повідомляється. Точно відомо, що уругваєць пропустить матч чемпіонату Італії з "Сампдорією", який відбудеться ввечері 28 жовтня. Участь Касереса в іграх з "Наполі" 31 жовтня та з ізраїльським "Маккабі" в Лізі чемпіонів 3 листопада також під питанням.

У чемпіонаті Італії сезону-2009/10 Касерес провів три матчі і забив один гол. "Ювентус" в дев"яти зустрічах набрав 18 очок. Туринський клуб займає третє місце в першості країни, відстаючи від лідера - міланського "Інтера" - на чотири очки. В активі "Сампдорії" 20 очок.

Раніше через операцію з приводу травми коліна "Ювентус" позбувся основного форварда Вінченцо Яквінту.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Каннаваро зламав ніс одноклубнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі