вівторок, 04 серпня 2009 08:46

Калитвинцев залишить посаду головного тренера юнацької збірної

Калитвинцев залишить посаду головного тренера юнацької збірної

Поcаду головного тренера юнацької збірної України після тріумфу на Євро-2009 (U-19) Юрій Калитвинцев залишає в ранзі чемпіона з гордо піднесеною головою. Зібравши цю команду в 2005 році, Калитвинцев тренував її до 2007 року. Проте після не зовсім вдалої участі в чемпіонаті Європи в Бельгії тренер пішов із збірної і став наставником другої команди київського "Динамо".

Його наступником у збірній на два роки був призначений його помічник - Юрій Мороз. І лише в травні, за декілька місяців до фінальної частини чемпіонату Європи, Калитвинцев знову був призначений головним тренером збірної.

Тепер, після закінчення турніру, як сказав після фіналу сам тренер, він повертається в "Динамо". Перші три матчі "Динамо-2", яке делегувало в збірну більше всього гравців, були перенесені. У четвертому турі першої ліги 9 серпня "Динамо-2" на виїзді грає з "Геліосом".

Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Калитвинцев залишить посаду головного тренера юнацької збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі