неділя, 05 вересня 2010 17:14

Калитвинцев викликав з "молодіжки" Ракицького

Калитвинцев викликав з "молодіжки" Ракицького

Перед товариським матчем з командою Чилі наставник українців Юрій Калитвинцев з "молодіжки" повернув центрального захисника Ярослава Ракицького.

Найбільше після гри в Лодзі претензій у тренерського штабу збірної було до нашої оборони, тому Юрій Калитвинцев в терміновому порядку вирішив викликати в національну команду захисника "молодіжки" Ярослава Ракицького. Молодіжна збірна України завдання в свій відбірній групі виконала, хоча у команди Павла Яковенка попереду ще будуть відповідальні матчі плей-офф на Євро-2011.

Щоправда, у вівторок зі словенцями за "молодіжку" Ракицький все одно не зміг би зіграти через дискваліфікацію. У другому таймі матчу з Францією Ярослав не стримався і отримав жовту картку. Вона стала для нього другою у відбірному циклі, тому зі словенцями йому довелося б підтримувати своїх партнерів з трибуни. А так Ракицький і дискваліфікацію відбуде, і підтримає себе в ігровому тонусі в національній команді.

Сьогодні Ракицький вже тренувався разом з партнерами по національній команді і напевно отримає шанс зіграти із збірною Чилі.

За матеріалами SportArena.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Калитвинцев викликав з "молодіжки" Ракицького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі