неділя, 05 вересня 2010 16:19

"Калитвинцев заслуговує працювати зі збірною України" - Кривцов

"Калитвинцев заслуговує працювати зі збірною України" - Кривцов
У 2009 році юнацька збірна України (U-19) під керівництвом Юрія Калитвинцева виграла домашній чемпіонат Європи. У фіналі українці обіграли Англію – 2:0. Захисник донецького "Шахтаря" та молодіжної збірної України Сергій Кривцов був гравцем "основи" команди Калитвинцева.

"Особисто не вітав з призначенням, але дуже за нього радий, - каже Сергій. - Юрій Миколайович заслуговує працювати з національною командою. Він хороший психолог і кваліфікований тренер."

3 вересня Кривцов грав за "молодіжку". Українці зіграли внічию з французами -2:2. Цей результат дозволив команді зайняти перше місце у групі і вийти у плей-офф відбору на ЧЄ-2011. Тим часом, 4 вересня національна команда в Лодзі зіграла внічию з Польщею – 1:1, а 7-го в Києві прийматиме чилійців.

"Обов"язково подивлюся матчі проти Польщі і Чилі. У національній збірній грає багато моїх партнерів по донецькому "Шахтарі". Взагалі, цікаво подивитися на роботу Юрія Миколайовича."

Нагадаємо, 1 лютого Калитвинцева призначили помічником Мирона Маркевича в національній команді. Після відставки Маркевича (25 серпня) Юрій Миколайович став виконувачем обов"язків головного тренера збірної України.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Калитвинцев заслуговує працювати зі збірною України" - Кривцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі