неділя, 05 вересня 2010 11:40

"Гра з поляками залишила багато питань" - Калитвинцев

"Гра з поляками залишила багато питань" - Калитвинцев
Після матчу зі збірною Польщі, виконуючий обов"язки наставника української команди Юрій Калитвинцев виглядав засмученим, але охоче відповів на всі питання журналістів.

Спочатку прокоментував гру: "Перш за все, сподобалася зарядженість обох команд на результат і на гру. І у збірної України, і у збірної Польщі аж до Євро-2012 не буде офіційних матчів, і чим більше команд проведуть таких ігор, як сьогодні, тим буде краще для обох команд ".

"По самій грі є багато питань, - продовжив тренер, - але якщо хлопці і далі будуть також ставитися до своєї справи, то все буде нормально. А всі робочі моменти ми буде виправляти на тренуваннях. Цю нічию я заніс би нам в актив, але якість гри залишає бажати кращого".

Також Юрій Калитвинцев відповів на питання про деяких гравців збірної

Про заміну Андрія Шевченка: "Незалежно від прізвища на футболці в збірній будуть грати лише ті, хто на даний момент сильніший. І коли я вирішив, що заміна здатна освіжити гру, без вагань замінив гравця з сьомим номером, не особливо замислюючись над тим, які букви над сімкою написані".

Про ігрову форму Анатолія Тимощука: Коли немає ігрової практики, пропадають багато відчуттів. Але я ще не бачив футболіста, який, не маючи, подібно Тимощуку, практики, виглядав би настільки впевнено. Зараз оцінюю його форму відсотків на 60. Коли б у нього практика, можна тільки уявити, який ГРАВЕЦЬ був би у нас в центрі поля. Його готовність для нас і справді проблема, але ми на її рішення, на жаль, вплинути ніяк не можемо".

Про заміну активного Марко Девіча: "Розумію, що деякі заміни могли здатися вам несподіваними, але я був змушений тримати в голові майбутній поєдинок з чилійцями. Ці заміни були не для результату - ми хотіли дати шанс відчути атмосферу збірної різним гравцям. Викликаємо достатню кількість виконавців, і було б несправедливо зовсім не дати їм шансу. Контрольні матчі для того і придумані, щоб відчувати у справі різні варіанти Девіч чудово виглядав, я щиро подякував йому за першу половину зустрічі. Ми дуже розраховуємо на нього у вівторок".

Про реалізацію Олександром Алієвим свого потенціалу: "Ним я не буду задоволений, напевно, ніколи. Людина вміє робити на полі все, володіє феноменальним потенціалом, але реалізовує його, скажемо м"яко, не повною мірою. Ми з Сашком часто обговорюємо цю тему - особливо з урахуванням того, що мені близька і його ігрова позиція, і навіть номер на футболці. Штрафні - це чудово, але якщо він ще стане віддавати три-чотири гольові передачі за матч, питань до нього не виникатиме".

Нагадаємо, що матч закінчився внічию - 1:1.

За матеріалами Korrespondent, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Гра з поляками залишила багато питань" - Калитвинцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі