середа, 16 березня 2011 12:17

Калитвинцев викликав на матч з Італією 22 футболісти

Калитвинцев викликав на матч з Італією 22 футболісти

Наставник збірної України з футболу Юрій Калитвинцев оприлюднив список гравців для участі у навчально-тренувальному зборі перед наступним контрольним матчем синьо-жовтих проти Італії. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Українці почнуть підготовку на базі в Кончі-Заспі 21 березня. До табору головної команди країни Юрій Калитвинцев запросив 22 футболісти. Найбільше представництво у лідерів українського футболу - київського "Динамо" і донецького "Шахтаря": відповідно по шість і п'ять гравців. По троє гравців представляють "Дніпро", "Карпати" і "Металіста". Двоє збірників виступають за кордоном: Анатолій Тимощук - у Німеччині, Андрій Дикань - у Росії.

У порівнянні з попереднім збором на Кіпрі, у складі двоє новачків - це гравці "Карпат" Ігор Ощипко та Ігор Худоб'як. Обидва дебютували в національній команді в минулому році: Худоб'як взяв участь в п'яти матчах, а Ощипко - у двох.

День відкритих дверей запланований на 22 березня. У цей день на базі в Конча-Заспі відбудеться прес-конференція наставника команди Юрія Калитвинцева і відкрите тренування національної команди.

Склад збірної України:

Воротарі: Олександр Шовковський ("Динамо" Київ), Андрій П'ятов ("Шахтар" Донецьк), Андрій Дикань ("Спартак" Москва, Росія)

Захисники: Дмитро Чигринський, Олександр Кучер, Ракицький (усі - "Шахтар"), Артем Федецький, Ігор Ощипко (обидва - "Карпати" Львів), Олександр Романчук ("Металіст" Харків).

Півзахисники: Олег Гусєв, Олександр Алієв (обидва - "Динамо"), Руслан Ротань, Євген Коноплянка (обидва - "Дніпро" Дніпропетровськ), Денис Олійник ("Металіст"), Тарас Степаненко ("Шахтар"), Ігор Худоб'як ("Карпати "), Анатолій Тимощук (" Баварія "Мюнхен, Німеччина).

Нападники: Андрій Шевченко, Андрій Ярмоленко, Артем Кравець (усі - "Динамо"), Євген Селезньов ("Дніпро"), Марко Девіч ("Металіст").

Пряма трансляція матчу Україна - Італія на телеканалі "Інтер" 29 березня о 21.45.

Зараз ви читаєте новину «Калитвинцев викликав на матч з Італією 22 футболісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі