четвер, 09 вересня 2010 09:58

Калитвинцев керуватиме збірною з приставкою "в.о" до кінця року

Калитвинцев керуватиме збірною з приставкою "в.о" до кінця року

Результати двох останніх поєдинків збірної України - вимучена нічия з Польщею 1:1 і обнадійлива перемога над Чилі 2:1 - не відповіли на головне питання: що собою представляє Юрій Миколайович як головний тренер головної команди країни?

Занадто мало часу пройшло з його призначення, щоб побачити роботу саме Калитвинцева. Це розуміють і у федерації, надавши йому ще три матчі. Якщо наші зіграють так само, як у вівторок з чилійцями, Юрій Миколайович напевно залишиться.

"Ми зіграли внічию з поляками, обіграли дуже серйозну збірну Чилі і заробили чотири очки в рейтинг ФІФА. Тому вважаю, що дебют Калитвинцеву вдався. Давайте поставимо йому "четвірку". Але виносити якісь вердикти по двох матчах не варто. Він, напевно, знає, що робить. Тому давайте трохи почекаємо", - заявив президент ФФУ Григорій Суркіс після перемоги над Чилі.

Керівник управління інформаційної політики ФФУ Сергій Васильєв частково підтвердив натяк Григорія Суркіса, що Калитвинцев залишиться на своєму посту ще як мінімум до середини жовтня: "Умови, що у розпорядженні штабу Калитвинцева всього лише два матчі, не було. Його взагалі ніхто не ставив в якісь тимчасові рамки. Після вересневих матчів він просто повинен надати виконкому свою програму розвитку і підготовки збірної".

За словами Васильєва, дата проведення виконкому ФФУ, на якому повинен виступити новий наставник збірної, ще не визначена. Важко поки прогнозувати і його підсумок. За інформацією газети "Газета по-киевски", федерація збирається залишити Юрія Миколайовича "виконуючим обов"язки" не тільки на два жовтневих матчі, а й на останній поєдинок у цьому році, який відбудеться в листопаді.

І вже тоді прийняти рішення. Тобто, іноземний фахівець у кріслі головного тренера збірної України (куди сватають Ерікссона, Лагербека і Пфістера), залишається туманною перспективною.

Зараз ви читаєте новину «Калитвинцев керуватиме збірною з приставкою "в.о" до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі