середа, 08 вересня 2010 16:44

Суркіс поставив Калитвинцеву "четвірку"

Суркіс поставив Калитвинцеву "четвірку"
Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс оцінив роботу Юрія Калитвинцева у двох матчах в ролі коуча національної команди на "четвірку". Григорій Михайлович не уточнив за якою системою він виставив оцінку.

"Кращу оцінку можуть дати не залікові очки. Хоча вони йдуть у рейтинг, - каже президент ФФУ після гри. - Ми обіграли дуже потужну команду Чилі. Вона займає дуже високу позицію у рейтингу ФІФА. У рамках проведених двох матчів збірна України підніметься у своєму рейтингу на кілька позицій. Вважаю, що дебют Калитвинцева вдався. Ми заробили чотири очки – одне з Польщею і три з Чилі. Давайте поставимо Юрію Миколайовичу "четвірку".

Суркіс не хоче після двох матчів виносити остаточний вердикт.

"Я не можу по двох матчах судити чи потрібно аплодувати Калитвинцеву чи ні. Юрій Миколайович знає, що він робить, мабуть. Давайте трішки почекаємо. Навіщо по двох іграх виносити якісь вердикти і щось підсумовувати? Потрібно рухатись далі. Я побажав хлопцям у жовтні повернутися до збірної, підготуватись до наступного збору через призму національних чемпіонатів і єврокубкових ігор, а ткож уникнути травм."

У Лодзі збірна України зіграла внічию з Польщею – 1:1, а в Києві перемогла учасника ЧС-2010 Чилі – 2:1.

"Сьогодні Калитвинцев так спланував гру, що команда робила все залежне від себе, щоби саме комбінаційна гра була її визначальною рисою. Наскільки це вдалось? Мабуть, потрібно подивитися відеозапис матчу, щоб без емоцій оцінити події на полі. Я під час матчу сам у грі не дуже розумію, що діється на полі. Я тільки бачу результат на табло. Мабуть, і тренери так само. Результат задовільний.

Команда сьогодні багато комбінувала, могла пропустити, а могла забити більше м"ячів. Окрім передінфарктної кінцівки матчу я задоволений побаченим. У хлопців було дуже велике прагнення продемонструвати найкращі якості і, мабуть, довести тренеру, що вони гідні бути кандидатами у національну збірну, яка зіграє на Євро-2012".

Наступний матч збірна України зіграє 8 жовтня у Києві проти Канади.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Суркіс поставив Калитвинцеву "четвірку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі