пʼятниця, 28 жовтня 2011 13:25

Кака вперше після ЧС-2010 зіграє за збірну Бразилії

Кака вперше після ЧС-2010 зіграє за збірну Бразилії

Півзахисник мадридського "Реала" Кака отримав виклик в збірну Бразилії. Кака запрошений у національну команду вперше після чемпіонату світу 2010 року в ПАР. Головний тренер збірної Ману Менезес викликав півзахисника на товариські матчі з командами Габону та Єгипту (10 і 14 листопада), повідомляє офіційний сайт Конфедерації футболу Бразилії (CBF).

Менезес нагадав, що раніше він обіцяв повернути Кака в збірну, як тільки він відновиться після травми і набере форму. Останнім часом півзахисник регулярно грає за "Реал".

Варто зазначити, що в збірну Бразилії викликані три футболісти, які виступають у чемпіонаті України: Дуду з київського "Динамо", а також Фернандіньо і Вілліан з донецького "Шахтаря".

Трьох "українців" викликали у збірну Бразилії

На цей раз в національну команду запрошення не отримав Роналдіньо з "Фламенго" та інші гравці бразильських клубів. Весь склад збірної складається з футболістів, що виступають у Європі.

Склад збірної Бразилії на матчі з Габоном та Єгиптом

Воротарі: Нето ("Фіорентина", Італія), Дієго Алвес ("Валенсія", Іспанія).

Захисники: Адріано Коррейя, Даніель Алвес (обидва - "Барселона", Іспанія), Алекс Сандро ("Порту", Португалія), Давід Луїс ("Челсі", Англія), Фабіо ("Манчестер Юнайтед", Англія), Марсело ("Реал ", Іспанія), Луїзао ("Бенфіка", Португалія), Тіаго Сілва ("Мілан", Італія).

Півзахисники: Бруно Сезар ("Бенфіка", Португалія), Дуду ("Динамо" Київ, Україна), Фернандіньо, Вілліан (обидва - "Шахтар", Україна), Еліас ("Спортинг", Португалія), Ернанес ("Лаціо", Італія), Кака ("Реал", Іспанія), Лукас Лейва ("Ліверпуль", Англія), Луїс Густаво ("Баварія", Німеччина), Сандро ("Тоттенхем", Англія).

Нападники: Халк, Клебер (обидва - "Порту", Португалія), Жонас ("Валенсія", Іспанія).

Зараз ви читаєте новину «Кака вперше після ЧС-2010 зіграє за збірну Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі