четвер, 29 вересня 2011 00:52

Ізраїльтяни згадували Шевченка і бажали успіху у матчі з "Маккабі"

Ізраїльтяни згадували Шевченка і бажали успіху у матчі з "Маккабі"

Наставник "Динамо" Юрій Сьомін привіз на матч 2-го туру групового етапу Ліги Європи з "Маккабі" (Тель-Авів) 20 футболістів. Не допоможе команді травмований захисник Євген Хачеріді. Поєдинок відбудеться у четвер, 29 вересня. Початок — о 22:00. Пряма трансляція на телеканалі "1+1". У Тель-Авів кияни прибули напередодні, 28 вересня.

"Мета вашого візиту в Ізраїль?", - цікавиться у мене жінка під час проходження паспортного контролю в аеропорту Тель-Авіва. Відповідаю, що я українська журналістка і приїхала на футбольний матч.

"І вам подобається футбол?" - у відповідь енергійно хитаю головою, мовляв дуже подобається. Цікавлюся, що моя нова знайома думає про гру мільйонів.

"Я не прихильниця футболу, а от мій чоловік справжній фанат. Чи піде він на матч "Маккабі" - "Динамо". Думаю, він подивиться його по телевізору. Приємного перебування в Ізраїлі", - з посмішкою додає ізраїльтянка.

Працівники аеропорту про щось перемовляються на івриті, але чітко чути слово Шевченко. У день матчу з "Маккабі" Андрієві виповниться 35 років.

У готелі мені люб'язно дають карту Тель-Авіва і показують відстань до стадіону "Блумфілд". Бажають успіху у матчі з "Маккабі".

По місту не видно афіш майбутнього матчу, але місцеві запевняють, що буде аншлаг. Квитки на гру вже розкуплені. До речі, коштували вони вдвічі дорожче, ніж на матчі внутрішнього чемпіонату.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльтяни згадували Шевченка і бажали успіху у матчі з "Маккабі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі